Farské oznamy 26. júla 2009

25.7.2009 Andrej Fordinál
  • 1. Liturgický kalendár

Pondelok 26. 7. - Sv. Gorazda a spoločníkov

Streda 29. 7. - Sv. Marty

Štvrtok 30. 7. - Sv. Petra Chryzológa, biskupa a učiteľa Cirkvi

- Bl. Zdenky Schelingovej, panny a mučnice

Piatok 31. 7. - Sv. Ignáca z Loyoly, kňaza

Sobota 1. 8. - Sv. Alfonza Márie de Liguori, biskupa a učiteľa Cirkvi

  • 2. Fatimská sobota

V sobotu 1. augusta je Prvá sobota v mesiaci alebo Fatimská sobota.

  • 3. Púť ksestre Zdenke

Milosrdné sestry Svätého Kríža nás pozývajú vo štvrtok 30. júla o 16.00 hod. do kostola Svätého kríža v Bratislave - Podunajských Biskpiciach na slávenie liturgickej spomienky bl. Zdenky Schelingovej. Hlavným celebrantom bude Mons. Róbert Bezák, trnavský arcibiskup.

  • 4. Koncert

Milí farníci pozývame Vás na Blumentálsky hudobný podvečer, ktorý sa bude konať dňa 1.8.2009 o 16.00 na blumentálskej fare. Budete sa môcť stretnúť a spoznať s našími novými kaplánmi, p. farárom a s ich bývalými farníkmi pri príjemnom posedení za vône grilu a malého občerstvenia. Hudobne tento večer spríjemnia naši Béčkari a gospelová kapela METELICA. O 18.00 sa začne sv. Omša, po ktorej bude celé stretnutie pokračovať.

Bude pripravené aj občerstvenie - počas večera sa bude grilovať. Do prípravy občerstvenia sa môžete zapojiť aj vy - príspevkom, prinesením nejakého koláča alebo inej dobroty. Tešíme sa na ďalšie príjemné stretnutie s Vami.

Vaši Béčkari.

  • 5. Zbierka

Minulú nedeľu sa konala zbierka pre potreby našej farnosti a nášho kostola. Vyzbieralo sa 2.120,61 € = 63.885,50 Sk. Za Vaše milodary: „Pán Boh zaplať.”


Pridané do rubriky farské oznamy | Farské oznamy pripravuje Farský úrad Bratislava-Blumentál