Farské oznamy - 27, január 2019

26.1.2019

Prvopiatkový týždeň

Nastávajúci týždeň je prvopiatkový – sviatosť zmierenia budeme vysluhovať tak, ako býva u nás zvykom a tiež sa uskutočnia všetky obvyklé pobožnosti (prvopiatkové adorácie, korunka Božieho milosrdenstva v piatok o 15:00 i modlitba Fatimského ruženca v sobotu po rannej sv. omši).

p

Sviatok Obetovania Pána

V sobotu 2. februára je neprikázaný sviatok Obetovania Pána (Hromnice). Môžete si priniesť hromničné sviece, ktoré budeme pri svätých omšiach posviacať. Sväté omše budú o 6:30; 12:00 a 18:00.

p

Svätoblažejské požehnanie

V nedeľu 3. februára pri sv. omšiach budeme udeľovať svätoblažejské požehnanie hrdla.

p

Výstava slovensko-sýrskych výtvarných prác detí

Pápežská nadácia ACN - Pomoc trpiacej Cirkvi Vás pozýva na výstavu slovensko-sýrskych výtvarných prác detí s názvom DETI VOJNY. Inštalovaná bude v Dome QUO VADIS v mesiaci február. Jej predstavenie sa uskutoční 7. februára, vo štvrtok, o 19:00. Vstup voľný. Bližšie informácie sú na plagáte vo výveske.

p

Bazár v dome Quo Vadis na podporu rodiny v núdzi

Pozývame Vás na DobroQVbazár, 31. januára o 18:00, kde si môžete prísť vybrať štýlový kúsok garderóby, ktorý zároveň aj pomôže. Výťažok z bazára je vždy venovaný na dobrú vec - podporu konkrétnej rodiny v núdzi. Táto akcia je viac menej pravidelná a koná sa v posledné štvrtky v mesiaci (pozri https://www.domquovadis.sk/sk/udalost/dobroqvbazar-4).

p

Poďakovanie za milodary

Úprimné Pán Boh odmeň vyslovujeme za milodary na opravu fasády Blumentálskeho kostola v sume 200 a 100,- € darovaných v hotovosti.


Pridané do rubriky farské oznamy | Farské oznamy pripravuje Farský úrad Bratislava-Blumentál