Farské oznamy - 10. február 2019

9.2.2019

Zbierka na opravu fasády Blumentálskeho kostola

Dnešnú nedeľu 10.2.2019 sa pri všetkých svätých omšiach uskutoční zbierka na opravu fasády Blumentálskeho kostola. Za Vaše milodary vopred vyslovujeme úprimné Pán Boh odmeň.

p

Zapaľovanie sviečok pri oltároch Lurdskej Panne Márii a Matky dobrej rady

Prosíme veriacich aby pri oltároch zapaľovali iba sviece na to určené, a to v čase pred alebo po svätej omši a nie cez svätú omšu. Taktiež prosíme rodičov aby nedovolili deťom manipulovať s týmito sviečkami, lebo často nachádzame rozbité kalíšky od sviečok a tiež hrozí popálenie či porezanie dieťaťa.

p

Svätá omša pri príležitosti Svetového dňa chorých

V pondelok 11. februára 2019, v deň spomienky Panny Márie Lurdskej a pri príležitosti Svetového dňa chorých, bude bratislavský pomocný biskup Mons. Jozef Haľko sláviť sv. omšu o 18.00 hod. v kostole Milosrdných bratov v Bratislave. Všetci sú srdečne pozvaní.

p

Deň otvorených dverí na Gymnáziu Matky Alexie

Gymnázium Matky Alexie, Jesenského 4/A, 811 02 Bratislava Vás srdečne pozýva na Deň otvorených dverí v utorok 12. 2. 2019 od 14,00 do 17,00.

p

2 % z dane zo mzdy pre Charitu Blumentál

Obraciame sa na Vás, ktorí ste sa ešte nerozhodli, komu svoje 2 % venujete, aby ste ich venovali našej farskej charite. Predvyplnené tlačivo nájdete na stolíku vzadu za lavicami. Vopred veľká vďaka za ústretovosť a pomoc.

p

Letný tábor Charity pre deti

Aby si rodičia mohli naplánovať letnú dovolenku, oznamujeme, že letný tábor detí, organizovaný charitou Blumentál sa uskutoční v termíne od 29. júna do 6. júla 2019 v rekreačnom zariadení Altan Rajecké Teplice.

p

Kurz konverzácie v anglickom jazyku pre pokročilých

Charita Blumentál organizuje okrem výučby angličtiny pre začiatočníkov, aj konverzáciu v anglickom jazyku pre pokročilých. Tento kurz je taktiež bezplatný a zúčastniť sa ho možno každú stredu od 17.30 hod. do 20.00 hod. v kancelárii charity v priestoroch farského úradu, na Vazovovej 8. Každý záujemca je vítaný.

p

Poďakovanie za milodary

Úprimné Pán Boh odmeň vyslovujeme za milodary na opravu fasády Blumentálskeho kostola v sume 250,- €, poslané za posledný týždeň na účet našej farnosti.


Pridané do rubriky farské oznamy | Farské oznamy pripravuje Farský úrad Bratislava-Blumentál