Farské oznamy 21. februára 2016

23.2.2016
  • Poďakovanie

Vyjadrujeme poďakovanie za Vaše príspevky v celoslovenskej jarnej zbierke na katolícku Charitu v celkovej sume 1688,32 -€. Taktiež chceme vysloviť úprimné Pán Boh odmeň! za individuálne milodary v  sume 2 x 100 a 2 x 50,- €, venované v tomto týždni pre našu farnosť.

  • Podujatie Ktosi ťa volá

Podujatie “Ktosi ťa volá” určené pre mladých vo veku od 15 do 24 rokov, sa uskutoční v sobotu 12. marca na ZŠ Matky Alexie v Bratislave. Všetkých mladých pozývame uvažovať nad ich životnou cestou v manželstve alebo v duchovnom povolaní. Viac informácií nájdete na farskej výveske.

  • Štúdium teológie

Rímskokatolícka cyrilometodská bohoslovecká fakulta UK v Bratislave ponúka v akademickom roku 2016/2017 magisterské štúdium katolíckej teológie dennou formou pre kandidátov kňazstva aj pre laikov. Prihlášky sa podávajú do konca marca. Podrobnejšie informácie sú na výveske a na webovej stránke fakulty (www.frcth.uniba.sk).

  • Návšteva chorých

Počas pôstneho obdobia je možnosť navštíviť chorých doma a vyslúžiť im sviatosti. Záujemcov je možné nahlásiť počas úradných hodín vo farskej kancelárii, telefonicky alebo v sakristii kostola. Prosíme neodkladať túto možnosť duchovnej služby až na záver veľkopôstneho času.

  • Sviatosť birmovania pre dospelých

Z iniciatívy nášho o. arcibiskupa chceme v Roku milosrdenstva umožniť prípravu na sviatosť birmovania v rámci dekanátu pre dospelých katolíkov, ktorí túto sviatosť ešte neprijali a už dosiahli 30. rok života, aby sa prihlásili v sakristii nášho chrámu alebo na farskom úrade - Vazovova 8 - do 28. februára 2016. Príprava bude pozostávať z niekoľkých spoločných stretnutí, ktorých termín bude oznámený začiatkom marca.


Pridané do rubriky farské oznamy | Farské oznamy pripravuje Farský úrad Bratislava-Blumentál