Farské oznamy 18. októbra 2009

17.10.2009 Andrej Fordinál
  • 1. Liturgický kalendár

Pondelok 19. 10. - Sv. Jána de Brébeuf a Izáka Jogues, kňazov, a ich spoločníkov, mučeníkov

Sv. Pavla z Kríža, kňaza

Piatok 23. 10. - Sv. Jána Kapistránskeho, kňaza

Sobota 24. 10. - Sv. Antona Clareta, biskupa

  • 2. Podielová kniha SSV

Členovia Spolku svätého Vojtecha si môžu vyzdvihnúť Pútnik svätovojtešský, podielovú knihu Brigita Švédska a DVD s filmom Fatima v predajni SSV.

  • 3. Sviatosť birmovania

V sobotu 24. 10. 2009 zavíta do našej farnosti o. arcibiskup a pri sv. omši, ktorá začína o 10.00 hod. udelí naším birmovancom sviatosť birmovania.

  • 4. Zbierka na misie - Misijná nedeľa

Dnešná nedeľa je Misijná nedeľa. Pri všetkých sv. omšiach sa koná zbierka na misie.

  • 5. Zbierka pre kostolné potreby

Budúcu nedeľu sa uskutoční zbierka pre potreby nášho chrámu a farnosti, ktorá bude použitá na opravu sociálnych zariadení pri farskej kancelárii a na podlahovú krytinu v seminárnej miestnosti. Minulý mesiac sme dokončili výmenu vykurovacích telies v priestoroch farskej budovy vymaľovali seminárnu miestnosť, pričom vďaka za pomoc patrí naším speváckym zborom.

  • 6. Hodové stretnutie

Budúcu nedeľu 25. 10. 2009 o 14.30 hod. vás srdečne pozývame na tradičné hodové stretnutie do seminárnej miestnosti na farskom úrade. Gazdinky, ktoré by chceli prispieť nejakým koláčom prosíme, aby ich priniesli so sebou.

7. Liturgický večer

Pozývame vás na slávenie liturgie Eucharistie, ktoré sa uskutoční v sobotu 31. októbra so začiatkom o 17.00 v kostole sv. Vincenta de Paul v Ružinove pod názvom Liturgický večer VI. – Communio. Slávenie bude sprevádzané gregoriánskym chorálom, žalmami, Taizé hudbou a ďalšími spevmi.


Pridané do rubriky farské oznamy | Farské oznamy pripravuje Farský úrad Bratislava-Blumentál