Farské oznamy 12. februára 2012

12.2.2012 Branislav Čaniga
  • Liturgický kalendár

Utorok       14. 2. - sv. Cyrila a Metoda, patrónov Európy

Piatok        17. 2. - Siedmych sv. zakladateľov rehole Služobníkov                 P. Márie, ľ. spom.

  • Výročie vzniku Bratislavskej arcidiecézy

Pri príležitosti 4. výročia vzniku Bratislavskej arcidiecézy, bude Mons. Stanislav Zvolenský, bratislavský arcibiskup metropolita predsedať svätej omši v utorok 14. februára v Katedrále svätého Martina o 18.30 h. Všetkých Vás srdečne pozývame zúčastniť sa tejto svätej omše.

  • Oznamy Charity Blumentál

Program pre dôchodcov, dôležitá zmena!

Termín pozvania na už avizovanú  zaujímavú výstavu Bohyne a svätice v umení 19. storočia na Slovensku sa mení. Vzhľadom na neodkladné povinnosti sprievodcu, ktorého sme mali objednaného, neuskutoční sa dnes, ale  dohli sme nový termín a to 26. februára 2012. Prosíme, informujte aj svojich známych, s ktorými ste sa plánovali tejto akcie zúčastniť. Za nezavinenú  a nepredvídanú zmenu sa ospravedlňujeme. Včas budeme o tejto akcii opäť informovať v oznamoch.

Pozvánka

V nedeľu 19. februára 2012 pozývame do seminárnej miestnosti  farského úradu na fašiangové posedenie. Začiatok o 14.30 hod.  Veríme, že naše gazdinky opäť nesklamú a prispejú k dobrej pohode dobrotami v podobe fašiangových šišiek.

POĎAKOVANIE:

Chceme Vám veľmi pekne poďakovať za Vašu pomoc pri zorganizovaní zbierky pre bezdomovcov.

Veľmi nás teší, že do zbierky sa zapojilo mnoho ľudí. Vyzbierali sme veľké množstvo šatstva, prikrývok, spacákov a potravín. Ďakujeme tiež za finančné príspevky a poslané dracovské SMS. O spacáky a teplé šatstvo sme sa už podelili aj s inými organizáciami, ktoré pracujú s bezdomovcami v teréne (organizácie Vagus a Proti prúdu).

Potreby sú aj naďalej veľmi veľké, ale vzhľadom na preplnené skladovacie priestory, musíme zbierku šatstva dočasne pozastaviť. Žiadne ďalšie šatstvo až do odvolania už nedokážeme prijať.

Ostatné veci uvedené v zozname nám stále môžete nosiť (v prílohe posielam aktualizovaný zoznam). Aktuálny stav zbierky ako aj aktualne potreby vždy uverejňujeme na našej stránke www.depaulslovensko.org

Ďakujem za pochopenie a prosím spostredkujte naše poďakovanie všetkým, ktorí sa do zbierky zapojili.


Pridané do rubriky farské oznamy | Farské oznamy pripravuje Farský úrad Bratislava-Blumentál