Farské oznamy - 10. jún 2018

9.6.2018

Zbierka na opravu Blumentálskej veže

Na budúcu nedeľu 17. júna 2018 sa pri všetkých svätých omšiach uskutoční zbierka na opravu veže Blumentálskeho kostola. Za Vaše milodary vopred vyslovujeme úprimné Pán Boh odmeň.

b

Zápis úmyslov svätých omší

Od pondelka 11.6.2018 budeme zapisovať úmysly na sv. omše na mesiace JÚL, AUGUST, SEPTEMBER. Zapísať je možno jednu svätú omšu za mesiac.

b

Besedy v klube Charity Blumentál

Dnešnú nedeľu 10. júna 2018 pozývame do klubu na Vazovovej 8. Najprv nás Lubomír Hajas a sestra Klarisa Baníková,CJ, pozývajú na prednášku s názvom „Ľudská dôstojnosť a pomoc dávajúca nádej“. Po nej sa s nami vdp. Benjamín Kosnáč podelí so svojimi skúsenosťami z pastorácie v USA: Klub bude otvorený od 14.30 do 17.00 hod. Všetci ste pozvaní a srdečne vítaní.

b

Farský výlet rodín

Pozývame vás na farský výlet rodín do Bojníc v sobotu 16.júna 2018. Poplatok 3€ dospelý, 2€ dieťa. Odchod autobusu o 8:00 od kostola Blumentál. Prihlasovanie je na tel. čísle uvedenom na plagátiku vo výveske.

b

Hudobný gospelový Festival Lumen

Festival Lumen sa uskutoční v Trnave 15.–16.6.2018. Pozývame zvlášť mladých pre ktorých sme pripravili bohatý hudobný a duchovný program. Program nájdete na stránke www.festivallumen.sk.

b

Kariérové poradenstvo Charity Blumentál

Charita Blumentál rozširuje činnosť psychologickej poradne pre dospelých aj o kariérové poradenstvo. Objednať sa treba vopred telefonicky. Podrobnosti a tel. číslo, nájdete na www.charitablumental.sk a vo výveske charity pred kostolom.

b

Národný týždeň charity

Počas tohto týždňa 10.-16.6.2018 sme pozvaní stretnúť sa s pracovníkmi Charity a spoznať spôsoby pomoci sociálne odkázaným ľuďom, projekty a aktivity, ktorým sa katolícka charita venuje. V Bratislave bude možnosť dialógu v pondelok a utorok od 10:30 – 18:00 na Primaciálnom námestí a v piatok a sobotu od 10:30 – 18:00 na Hviezdoslavovom námestí. Viac informácií nájdete na výveske a na stránke www.charita.sk.

b

Deň otvorených dverí v Komunite Cenacolo

Dňa 23.6.2018 o 14:00 v Komunitnom dome na Včelárskej paseke blízko Kráľovej pri Senci sa otvárajú dvere pre priateľov a rodičov Komunity Cenacolo. Čaká Vás bohatý program plný modlitby, ktorý vyvrcholí svätou omšou s otcom arcibiskupom Stanislavom Zvolenským. Okrem toho bude program sprevádzaný tancom, spevom a biblickým predstavením. Viac informácií je na výveske.

b

Júnové Misijné burzy v Dome Quo Vadis

Srdečne Vás pozývame na júnové Misijné burzy v pondelky 11. a 25.6.2018 od 16. do 20. hod. v Dome Quo Vadis na Hurbanovom nám. Vašou účasťou môžete pomôcť nakŕmiť školákov v Južnom Sudáne v rámci projektu Bochník sv. Antona. Viac informácií nájdete na webovej stránke www.dobrotapreafriku.sk.


Pridané do rubriky farské oznamy | Farské oznamy pripravuje Farský úrad Bratislava-Blumentál