Farské oznamy - 9. február 2020

8.2.2020

Svätá omša za chorých

V utorok 11. februára 2020, v deň spomienky na Preblahoslavenú Pannu Máriu Lurdskú, ktorý je zároveň aj Svetovým dňom chorých, bude o 18.30 hod. v kostole Milosrdných bratov v Bratislave sláviť bratislavský arcibiskup Mons. Stanislav Zvolenský svätú omšu za chorých a za zdravotníkov, ktorí sa o chorých starajú. Srdečne pozývame všetkých veriacich.

m

Diskusia s Mons. Cyrilom Vasiľom

Vo štvrtok, 13. februára 2020 o 19.00 hod. sa v Univerzitnom pastoračnom centre v Mlynskej doline uskutoční diskusia s Mons. Cyrilom Vasiľom pod názvom „Čo by povedali Sv. Cyril a Metod dnes Slovákom?“ Moderuje Štefan Chrappa. Po diskusii, okolo 21. hodiny bude slávená sv. omša. Organizátor, Fórum kresťanských inštitúcií, srdečne pozýva všetkých záujemcov.

m

Deň otvorených dverí

Cirkevná stredná odborná škola elektrotechnická P. G Frassatiho v Bratislave na Vazovovej 12, ktorá pôsobí na území našej farnosti, pozýva záujemcov o štúdium a ich rodičov na Deň otvorených dverí, ktorý sa bude konať 12. februára 2020 od 8,00 do 14,00 hod. v priestoroch školy.

m

Petícia za zastavenie hazardu v Bratislave

Iniciatíva Zastavme hazard začala zbierať novú petíciu proti hazardu v Bratislave. Podpisy sa budú zbierať v deň volieb dňa 29. februára 2020. Iniciatíva urgentne hľadá ľudí schopných obetovať 4 hodiny času na zber podpisov. Táto obeta môže zachrániť životy mnohých rodín. Petíciu musí podpísať 15 % obyvateľov mesta na to, aby sa ňou mohlo zaoberať mestské zastupiteľstvo a obmedziť hazard. Rodiny či mladí, ktorí by mali záujem pomôcť, nech sa prihlásia cez elektronický formulár na stránke www.bratislava.zastavmehazard.sk alebo u kontaktnej osoby vo farnosti.

m

Poďakovanie za milodary

Úprimné Pán Boh odmeň vyslovujeme za milodary na opravu Blumentálskeho kostola v sume 600.- a 50,- €, ktoré ste v uplynulom týždni darovali v hotovosti.


Pridané do rubriky farské oznamy | Farské oznamy pripravuje Farský úrad Bratislava-Blumentál