Farské oznamy - 13. máj 2018

12.5.2018

Zbierka na katolícke masmédiá

Túto nedeľu 13.5.2018 sa koná celoslovenská zbierka na katolícke masmédiá. Za vaše milodary vopred ďakujeme.

P

Informácia pre rodičov ohľadom letného tábora

V piatok 18. mája 2018 končí prihlasovanie detí do letného tábora. Po tomto termíne už nebudeme prihlášky akceptovať. Tábor sa uskutoční v zariadení školy v prírode Zliechov v termíne od 7. do 14. júla 2018. Zároveň sa obraciame s prosbou o pomoc pri zabezpečení lekára alebo kvalifikovanej zdravotnej sestry ochotného nezištne venovať týždeň svojej dovolenky na tento tábor, informácie o prihlásení zdravotníka sú na www.charitablumental.sk.

P

Miništrantský tábor

Ak sa chceš priblížiť k Bohu, spoznať nových kamarátov a zažiť nové dobrodružstvá, prihlás sa na miništrantský tábor MinFa, na ktorý Ťa srdečne pozývajú bohoslovci bratislavského seminára. Tábor bude v termíne od 3. do 9. júla a od 10. do 16. júla. Cena tábora je 40 €. Prihlásiť sa možno do naplnenia počtu miest na www.minfa.sk.

P

Kurz lektorov

Znovu pripomíname, že v našej arcidiecéze sa bude dňa 9. júna 2018 konať Kurz lektorov na RKCMBF UK. Kurz je prospešnou ponukou pre čitateľov Božieho slova pri sv. omši a pre záujemcov o túto službu. Prihlasovanie je možné prostredníctvom mailu na adrese kurzlektorov@iskra.sk. Účastnícky poplatok je 5,- Eur.


Pridané do rubriky farské oznamy | Farské oznamy pripravuje Farský úrad Bratislava-Blumentál